loading...
اس ام اس
message-fa بازدید : 196 جمعه 08 اسفند 1393 نظرات (0)

 

بلک‌بری و گوگل توافق کرده اند که در حوزه امنیت اندروید همکاری داشته باشند.

تا سال 2013 شرکت «بلک‌بری» (BlackBerry) تنها تولیدکننده دستگاه‌های موبایل بود که توسط ارتش آمریکا برای استفاده‌های نظامی تأیید شده بود. اما در میانه سال 2013 وزارت دفاع ایالات متحده فرآیند تأیید دیگر شرکت‌های تولیدکننده دستگاه‌های موبایل برای استفاده کارکنان خود را آغاز کرد که البته یکی از نخستین کمپانی‌ها سامسونگ بود.

سامسونگ سیستم امنیتی اندرویدی‌اش را KNOX می‌نامد که به امنیت بالای خود مشهور است، اما در ماه نوامبر سال گذشته بود که این شرکت کره ای نیز اعلام کرد قرارداد همکاری با بلک‌بری برای افزایش امنیت پلتفرم خود منعقد کرده است.

حالا بلک‌بری قرارداد مشابهی را برای افزایش امنیت سیستم عامل اندروید با گوگل بسته است. بدین ترتیب باید در ورژن های آینده شاهد افزایش بیش از پیش سیستم‌های امنیتی اندروید باشیم.
رویترز گزارش داده که همکاری بلک‌بری و گوگل به شکل دقیق در حوزه مدیریت دستگاه‌های مجهز به اندروید برای کار (Android for Work) خواهد بود. گوگل قصد دارد در قالب چنین برنامه ای اطلاعات و اپلیکیشن های حساس و مربوط به کسب و کار را از اطلاعات و اپلیکیشن های زندگی شخصی -با در نظر داشتن امنیت کافی- جدا کند.

کارشناسان این تلاش گوگل را در راستای حضور چشمگیرتر و مؤثرتر در کسب و کارهای سازمانی و شرکتی تفسیر می‌کنند. اپل با همکاری آی‌بی‌ام این تلاش‌ها را آغاز کرده و اندروید به عنوان صاحب نفوذترین سیستم عامل موبایلی دنیا نیز قصد دارد این سیاست پردرآمد را تجربه کند.

message-fa بازدید : 190 جمعه 08 اسفند 1393 نظرات (0)

 

اپل امروز خبر داد که مراسم ویژه اپل واچ را در تاریخ نهم مارس یا هجدهم اسفند برگزار خواهد کرد.

اپل امروز زمان برگزاری مراسم ویژه اپل واچ را اعلام کرد. این مراسم در روز نهم مارس (18 اسفند) برگزار می‌شود و خبرنگاران و مدعوین در «یربا بوئنا سنتر فور دی آرتز» (Yerba Buena Center for the Arts) سان‌فرانسیکو گرد یکدیگر جمع خواهند شد.

انتظار می‌رود قیمت نهایی و جزئیات ارائه این گجت پوشیدنی به بازار در این مراسم مشخص شود. همچنین قطعا برای بار دوم ویژگی‌های این ساعت را به شکل کامل‌تر خواهیم شنید.

پس از معرفی این ساعت در سپتامبر گذشته مشخص شد که مدل آلومینیومی «اسپورت» اپل‌ واچ با قیمت نهایی 350 دلار به بازار عرضه خواهد شد. اما اپل تاکنون در مورد قیمت مدل معمولی و لوکس این ساعت با نام «اپل واچ ادیشن» سکوت اختیار کرده است.

مدتی قبل تیم کوک خبر داد که این ساعت در ماه آوریل روانه بازار خواهد شد. اپل واچ نخستین دستگاه کاملا جدید اپل پس از آیپد است که در سال 2010 از سوی استیو جابز معرفی و روانه بازار شد.

شایعات اخیر همچنین بر معرفی ورژن جدیدی از مک‌بوک ایر و معرفی سرویس استریمینگ بیتس برای iOS نیز حکایت دارد، اما هیچ تضمینی برای معرفی این محصولات در سان‌فرانسیسکو نیست و ممکن است تمام وقت این مراسم به معرفی اپل واچ بگذرد.

message-fa بازدید : 218 جمعه 04 مهر 1393 نظرات (0)


چند روز پیش اپل iOS 8.0.1 را برای دیوایسهای آیفون، آیپاد و آیپد عرضه کرد اما در کمال ناباوری از همان ابتدا با مشکل روبرو شد. زیرا بسیاری از کاربران گزارش کردند که پس از آپدیت به iOS 8.0.1 دچار مشکل شدند. این مشکلها بیشتر در مورد کار نکردن سنسور اثر انگشت Touch ID و عدم شناسایی سیم کارت بود. پس از آن اپل امکان آپدیت OTA به این نسخه را مسدود کرد و اعلام کرد به زودی نسخه جدیدی را بهبود یافتن این باگها عرضه خواهد کرد. اپل امروز iOS 8.0.2 را با بهبود یافتن باگها عرضه کرد. برای آپدیت به این نسخه از 2 راه می توان عمل کرد. راه اول از طریق خود دیوایس و دیگری دانلود نسخه مورد نظر و آپدیت به کمک آیتونز است.


بهبودهای این نسخه عبارتند از:


  • بهبود یافتن باگهای Touch ID
  • بهبود یافتن باگهای عدم شناسایی سیم کارت و شبکه Cellular
  • بهبود یافتن باگهای HealthKit
  • بهبود یافتن باگهای پشتیبانی از کیبوردهای سوم شخص
  • بهبود یافتن باگهای عدم دسترسی برخی اپلیکیشن ها به Photos
  • بهبود یافتن باگهای قطع آنتن در آیفون های جدید اپل پس از ارسال و دریافت SMS و MMS
  • بهبود یافتن باگهای iCloud در بازگردانی بکاپ
  منبع: کافه اپل

message-fa بازدید : 184 یکشنبه 09 شهریور 1393 نظرات (0)
به گزارش جی‌اس‌ام آریا، مدیر عامل همراه اول از ارائه اینترنت نسل سه در ۲۳ شهر کشور تا پایان شهریورماه خبر داد.


به نقل از ایسنا، وحید صدوقی درباره‌ استان‌هایی که در حال حاضر امکان دسترسی به نسل‌های بالاتر ارتباطی را در شبکه همراه اول دارند، گفت: در حال حاضر این شبکه در استان تهران قابل دسترسی است و به مرور در سطح کشور تکمیل شده و اطلاع‌رسانی‌های لازم در این زمینه صورت می‌گیرد.


مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران با تاکید بر این‌که در آینده شبکه ۳G همراه اول به مراتب گسترده‌تر خواهد شد، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته خدمات نسل سه در آینده‌ای نه چندان دور در ۱۵۰ شهر کشور ارائه خواهد شد.


وی همچنین عنوان کرد: با دریافت مجوز برای ارائه‌ آزمایشی نسل‌های بالاتر شرکت همراه اول در کوتاه‌ترین زمان ممکن شبکه خود را آماده‌ی خدمات‌رسانی به مشترکین خواهد کرد و در حال حاضر نیز استان‌هایی مانند تهران، اصفهان، تبریز و اهواز ارائه‌ این خدمات را به‌طور آزمایشی آغاز کرده‌اند که بنابر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان شهریورماه تلاش می‌شود حدود ۲۳ شهر کشور به این شبکه متصل شود، چرا که در حال حاضر همکاران ما در استان‌های مختلف در حال آماده‌سازی و توسعه شبکه هستند.


صدوقی همچنین اعلام کرد: بسته‌های تشویقی اینترنت همراه اول نیز به زودی اعلام می‌شود تا افراد بتوانند از طریق فعال‌کردن این بسته‌ها به مدیریت هزینه‌های خود بپردازند.


اما مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران در پاسخ به این سوال که درنهایت مجموعه مخابرات برای کسب مجوز ورود به نسل‌های بالاتر چگونه با وزارت ارتباطات به نتیجه رسید، اظهار کرد: پروانه‌های مخابراتی از نوع پیچیده‌ای هستند، چرا که در پروانه شرکت مخابرات ایران هم اینترنت و دیتا هم تلفن ثابت و هم تلفن همراه گنجانده شده و طبیعی است که در این شرایط برای تدوین الحاقیه تلفن همراه لازم است کل این پروانه بازنگری شود.


صدوقی ادامه داد: به همین دلیل بند‌های الحاقیه ما به مراتب سنگین‌تر و پیچیده‌تر بود و از سویی توقع دوطرف نیز برای ارائه‌ی خدمات بهتر بالا بود.


مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار همچنین عنوان کرد: اکنون اگرچه تدوین این توافق‌نامه کمی زمان‌بر بوده اما درنهایت آنچه طراحی شده یک معادله‌ی سه سر بُرد است که هم برای مجموعه مخابرات هم برای دولت، وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و هم مردم و مشترکان منافعی را به دنبال دارد. 


message-fa بازدید : 211 یکشنبه 09 شهریور 1393 نظرات (0)
باج‌افزار رمزگذاری پرونده‌ها که نزدیک به ۶ ماه از کشف آن می‌گذرد، درآمدی در حدود ۱٫۱ میلیون دلار داشته است. کارشناسان امنیتی مرکز Dell SecureWorks گزارشی در مورد فعالیت‌های این بدافزار منتشر کرده‌اند که جزییات پرداخت‌های قربانیان را نشان می‌دهد و برخلاف تصور عمومی، بسیاری از کاربران به علت حساسیبت اطلاعاتشان اقدام به پرداخت مبلغ درخواستی توسط باج‌افزارها می‌کنند. 
البته طبق توصیه‌ی کارشناسان، مجرمان سایبری که باج‌افزار‌ها را مدیریت می‌کنند در موارد بسیار کمی کلید خصوصی و یا دستور‌العمل رمز‌گشایی پرونده‌ها را در اختیار قربانیان قرار می‌دهند و هزینه‌های پرداختی آن‌ها اغلب هیچ سودی به جز سود کلان برای مهاجمان نخواهد داشت. 
از اوسط ماه مارس سال جاری میلادی تا ۲۴ ماه اوت، نزدیک به ۶ از ماه از فعالیت باج‌افزار CryptoWall، نزدیک به ۶۲۵ هزار کاربر قربانی این باج‌افزار شده‌اند و ۵٫۲۵ میلیارد پرونده توسط این بدافزار رمرگذاری شده است. 
مطابق گزارش Dell، باج‌افزار CryptoWall یکی از قدرتمند‌ترین باج‌افزار‌های موجود است که قربانیان آن در حال افزایش می‌باشند، این باج‌افزار از ۲۳ نوامبر سال گذشته منتشر شد، اما عملیات اصلی آن از اویل سال جاری شدت گرفت و از اواسط ماه مه تا اوایل ژوئن اوج فعالیت‌های این باج‌افزار محسوب می‌شود. این باج‌افزار از طریق آسیب‌پذیری‌های مرورگر، پیوست رایانامه‌های فیشینگ و پیوند موجود در هرزنامه‌ها منتشر می‌شود. 
مجرمان سایبری از بات‌نت هرزنامه‌ای Cutwail برای توزیع این بدافزار استفاده کرده‌اند، بارگیر Upatre، در این بات‌نت با اتصال به میزبان باج‌افزار، آن را بارگیری می‌کند و رایانه‌ی کاربر را آلوده می‌کند. 
روز پنجم ژوئن سال جاری، CryptoWall بیش‌ترین تعداد قربانیان را گرفته است، در این روز توسعه‌دهندگان بات‌نت Cutwail یک پیوند از وب‌گاه دراپ‌باکس را برای انتشار به کار گرفتند، پیش از آن بسته‌های سوء‌استفاده‌ی Angler و Rig برای آلودگی رایانه‌ی قربانی با سوء‌استفاده از آسیب‌پذیری‌های مرورگر کاربران به کار گرفته می‌شدند. 
 
کارشناسان امنیتی Dell با راه‌اندازی یک کارگزار فرمان‌دهی و کنترل پشتیبان، با نزدیک به ۱۰۰۰ رایانه‌ی قربانی ارتباط برقرار کرده‌اند، آمریکا با داشتن ٪۴۱ قربانیان در حدود ۲۵۰ هزار ماشین آلوده به این باج‌افزار دارد. از اواخر جولای سال جاری، این باج‌افزار شروع به استفاده از کارگزار‌های مبتنی بر شبکه‌ی ناشناس Tor کرده است، که نشان می‌دهد مجرمان استفاده از روش ارتباط با کارگزار‌های فرمان‌دهی و کنترل سنتی را کنار گذاشته‌اند. 
زمانی که بدافزار در رایانه‌ی قربانی نصب می‌شود، به کارگزار فرمان‌دهی و کنترل متصل می‌شود و با دریافت کلید عمومی رمزگذاری RSA شروع به رمزگذاری پرونده‌های کاربر می‌کند. سپس باج‌افزار یک صفحه‌ی وب را باز می‌کند که حاوی پیامی برای قربانی است، دستور‌العمل پرداخت پول که مبلغی بین ۲۰۰ تا ۲۰۰۰ دلاراست به کاربر نمایش داده می‌شود، دراین باج‌افزار مهاجم پول را از طریق بیت‌کوین یا کارت‌های اعتباری از پیش‌پرداخته شده نظیر MoneyPak دریافت می‌کند. 
Dell گزارش داده است که ۱۶۸۳ کاربر اقدام به پرداخت مبلغ درخواستی مهاجم کرده‌اند که در نتیجه مهاجم دست‌کم مبلغی در حدود ۱٫۱ میلیون دلار درآمد داشته است. 
به کاربران توصیه می‌شود هیچ‌گاه بدون مشورت با نهاد‌های امنیتی اقدام به پرداخت مبلغ درخواستی نداشته باشند، معمولاً مهاجمین کلید رمزگشایی پرونده‌ها را حتی پس از پرداخت پول به قرباتی ارسال نمی‌کنند. 
 

message-fa بازدید : 171 شنبه 08 شهریور 1393 نظرات (0)
اپل با همکاری یک شرکت آلمانی تراشه ساز به نام NXP قصد دارد فناوری بی سیم ان اف سی را به نسل جدید گوشی‌های آیفون خود اضافه کند تا خرید لمسی با آیفون 6 ممکن شود.

به گزارش فارس به نقل از تایمز مالی، تراشه‌های ان اف سی طراحی شده توسط شرکت آلمانی به کاربران آیفون امکان می‌دهد تا به ترمینال‌های پرداخت مالی یا سیستم‌های خرید بلیط متصل شوند یا با سهولت بیشتری از برنامه های خرید همراه استفاده کنند.

فناوری مذکور همچنین به مالکان گوشی های همراه امکان می دهد تا وسایل خود را به طور بی سیم به همدیگر متصل کنند. برای این کار کافی است دو طرف گوشی ها را به طور آهسته به هم بزنند.

اپل تاکنون در مورد مشخصات آیفون 6 سکوت کرده؛ اما قرار است 10 روز دیگر با برگزاری یک نشست خبری به طور مفصل در این زمینه اطلاع رسانی نماید. گفتنی است فناوری ان اف سی هشت سال پیش ابداع شده؛ اما تاکنون اپل به طور جدی بر روی آن سرمایه گذاری نکرده بود.

اولین بار شرکت نوکیا در سال 2006 یک گوشی سازگار با فناوری ان اف سی را عرضه کرد و پیش از این سامسونگ، ال جی هم در سال 2011 چنین گوشی هایی عرضه کرده بودند. NXP قبلا تراشه هایی برای گوشی های گالکسی سامسونگ طراحی و عرضه کرده بود.
message-fa بازدید : 185 شنبه 08 شهریور 1393 نظرات (0)
د‌نیای اقتصاد‌: از روز پنج‌شنبه با راه‌اند‌ازی اینترنت پرسرعت موبایل روی سیم‌کارت‌های همراه اول همه مشترکان تلفن همراه د‌ر کشور توانستند با اعمال تنظیماتی به اینترنت پرسرعت موبایل د‌سترسی د‌اشته باشند‌. د‌سترسی به نسل‌های جد‌ید‌ تلفن‌همراه برای مشترکان ایرانسل از حد‌ود‌ 2 هفته قبل فراهم شد‌ه و حالا می‌توان گفت یک گذر انقلابی بزرگ از نسل قد‌یم به نسل جد‌ید‌ موبایل د‌ر کشور رخ د‌اد‌ه است. با این حال این تحول تکنولوژی با واکنش‌های منفی ازسوی برخی نمایند‌گان مجلس و تعد‌اد‌ی از اعضای شورای‌عالی مجازی هم روبه‌رو شد‌ه است؛ به‌طوری‌که برخی از آنها حتی وزیر ارتباطات را به‌د‌لیل اعطای مجوز اینترنت پرسرعت موبایل و فعال کرد‌ن این امکان ارتباطی جد‌ید به استیضاح تهد‌ید‌ کرد‌ه‌اند‌. این د‌ر حالی است که وزارت ارتباطات محد‌ود‌یت‌های تماس تصویری رایتل را برای همراه اول و ایرانسل هم اعمال کرد‌ه است. این همه د‌رحالی است که گزارش بیزینس مانیتور از چشم‌اند‌از پنج ساله صنعت ارتباطات ایران نشان‌د‌هند‌ه وضعیت نامناسب مخابرات د‌رمقایسه با کشورهای منطقه است. این گزارش د‌رعین‌حال نمایانگر پتانسیل‌های بزرگ توسعه د‌رصورت ایجاد‌ فضای رقابتی به‌خصوص د‌ر عرصه نسل‌های جد‌ید‌ ارتباطی د‌ر این صنعت است.
.
message-fa بازدید : 309 جمعه 07 شهریور 1393 نظرات (0)

برنامه همراه سایت اینستاگرام که توسط کاربران گوشی ها و تبلت ها برای ارسال و به اشتراک گذاری عکس در این سایت به کار می‌رود امروز از کار افتاد


به گزارش صبحانه ، این مشکل کاربران هر دو پلاتفورم آیفون و آندروید را دچار مشکل کرده و باعث شده آنها به اینستگرام اعتراض کنند.
افرادی که به وب سایت رسمی اینستگرام هم مراجعه کرده اند می گویند حتی صفحه لاگین این سایت هم از دسترس خارج شده و غیرقابل مشاهده گردیده است. این مشکل ظاهرا برای مدت 45 دقیقه به طول انجامیده است. با توجه به گستردگی اعتراضات مشخص است که این مشکل فقط محدود به آمریکا نیست.
کاربران اینستگرام برای اطلاع رسانی در مورد این مشکل به توییتر روی آوردند، به گونه ای که هر چند ثانیه یک بار پیامی در این زمینه در این سایت منتشر می شد. اینستگرام خود در مورد علت وقوع این مشکل توضیحی نداده است.

message-fa بازدید : 224 جمعه 07 شهریور 1393 نظرات (0)

اگرچه پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند بازار متعلق به دو کمپانی سامسونگ و اپل هستند و محصولات این دو شرکت به خوبی جای خود را بین خریداران گوشی‌های هوشمند باز کرده‌اند ولی به نظر می‌رسد کم کم مقداری از سهم این دو غول فناوری به شرکت‌های نوظهور چینی مانند هوآوی و لنوو می‌رسد.

 

طبق مطالعات جدیدی که توسط IDC صورت پذیرفته است اگرچه سامسونگ و اپل همچنان سهم عمده از بازار فروش گوشی‌های هوشمند را در اختیار دارند ولی کم‌کم شرکت‌هایی مانند هو‌آوی و لنوو سهم بیشتری از بازار را مال خود کرده و از میزان سهم سامسونگ و اپل می‌کاهند.

طبق گزارش IDC، در سال ۲۰۱۳ و در یک دوره مشخص سامسونگ و اپل به ترتیب ۳۲٫۳ و ۱۳ درصد از سهم بازار را در اختیار داشتند اما در سال ۲۰۱۴ و در همان دوره سهم این دو شرکت از بازار به ترتیب ۲۵٫۲ و ۱۱٫۹ درصد بوده که نشان‌ دهنده‌ی کاهش سهم این دو غول فناوری از بازار گوشی‌های هوشمند است.

این در حالی است که سهم شرکت‌هایی مانند هوآوی و لنوو از ۴٫۳ و ۴٫۷ درصد در سال ۲۰۱۳ به ۶٫۹ و ۵٫۴ درصد افزایش یافته است.

سهم ال‌ جی هم از بازارهای جهانی با کاهش بسیار کمی روبرو شده و از ۵ درصد در سال ۲۰۱۳ به ۴٫۹ درصد در سال ۲۰۱۴ رسیده است.

با توجه به این‌که هوآوی استراتژی گوشی‌های هوشمند با قابلیت‌های بالا و قیمت مناسب را برگزیده است و از طرفی طبق شایعات لنوو در نظر دارد تا با ۶۰ مدل گوشی جدید سیلی ازگوشی‌های خود را روانه‌ی بازارها کند، می توان گفت که از آمار ارائه شده چندان شگفت‌زده نمی شویم.

این در حالی است که سایر شرکت‌های چینی مانند شیائومی درصدد گسترش فعالیت‌های خود در بازار کشورهای مختلف همچنین آمریکای شمالی هستند

بنابراین می‌توان رقابت شدیدتری را برای سامسونگ و اپل با شرکت‌های چینی پیش بینی کرد.

به نظر شما آیا روزی شاهد غلبه شرکت‌های چینی بر سامسونگ و اپل خواهیم بود؟


message-fa بازدید : 230 جمعه 07 شهریور 1393 نظرات (0)
آسیب‌پذیری Heartbleed، یک خطای امنیتی شناخته‌شده در کتابخانه‌ی رمزنگاری ،OpenSSL پورتکل محبوب متن‌باز که رمزنگاری SSL و TLS را برای کاربران اینترنت به ارمغان آورده است. مهاجم با سوء‌استفاده از این آسیب‌پذیری می‌تواند به حافظه‌ی محافظت‌شده‌ی سامانه دست‌رسی پیدا کند که تصور می‌شود رمزنگاری شده است، سپس کلید‌های خصوصی رمز‌نگاری، شناسه‌های کاربری، گذرواژه‌ها و حتی محتوای حافظه را به سرقت ببرد. 
اطلاعات عمومی در مورد این آسیب‌پذیری در ۷ آوریل سال جاری، منتشر شد، اما این آسیب‌پذیری دست‌کم از دو سال پیش شناسایی شده است. 
با وجود این‌که وصله‌ی آسیب‌پذیری مذکور تقریباً بلافاصله منتشر و آماده‌ی نصب شد، اما خطرات این آسیب‌پذیری به دلیل استفاده‌ی بسیار بالا از کتابخانه‌ی OpenSSL به صورت جدی در دنیای اینترنت باقی ماند، هر چند که آسیب‌پذیری دیگر روز-صفرم نیست. 
به گفته‌ی محققان امنیتی شرکت IBM، آسیب‌پذیری مذکور همزمان با ارائه‌ی وصله تبدیل به آسیب‌پذیری روز-اول می‌شود، در این حالت مهاجمان سعی می‌کنند به سرعت حملاتی را علیه سامانه‌های آسیب‌پذیر تدارک ببینند و قبل از اعمال به‌روز‌رسانی‌ها از آسیب‌پذیری سوء استفاده کنند. 
مطابق اطلاعاتی که در گزارش سه‌ماه‌ی IBM در مورد تهدیدات سایبری به‌تازگی منتشر شده است، متاسفانه مشخص شده است که آن دسته از نرم‌افزار‌ها و سفت‌افزار‌های شخص ثالثی که باید توسط شرکت‌های توسعه‌دهنده وصله شوند و سپس به‌روز‌رسانی‌ها توسط کاربران اعمال شود هنوز به خوبی وصله نشده‌اند. 
 
IBM می‌گوید یک هفته پس از انتشار جزییات آسیب‌پذیری Heartbleed، در روز ۱۵ آوریل، ۳۰۰ هزار حمله به خدمات امنیتی IBM ثبت شده، از روز ۲۲ آوریل نیز حملات رو به کاهش بوده اما متوقف نشده است. IBM می‌گوید هنوز نزدیک به نیمی از سامانه‌ها وصله نشده باقی مانده‌اند و نزدیک به ۷۰۰۰ حمله در روز با سوء‌استفاده از این آسیب‌پذیری شکل می‌گیرد. 
 
IBM مدعی شده است که گستردگی و خطرات Heartbleed به علت متن‌باز این ابزار بوده است، این شرکت می‌گوید مهاجمان برای سوء‌استفاده از یک آسیب‌پذیری در نرم‌افزار‌ها متن‌بسته به مدت زمان بیش‌تری برای مهندسی معکوس کد نیاز دارند، اما در مورد نر‌افزار‌های متن‌باز این بازه‌ی زمانی بسیار کوتاه‌تر است. البته بر خلاف IBM، دیگر محققان امنیتی معتقد هستند که افزایش ناظران امنیتی کد باعث کاهش احتمال بروز آسیب‌پذیری‌های عمده در نرم‌افزار‌های متن‌باز می‌شود. 
 
IBM از سال ۱۹۹۷، تیمی را برای ره‌گیری آسیب‌پذیری‌های کشف‌شده راه‌اندازی کرده است، آن‌ها در گزارش سه‌ماه‌ی اخیر خود مدعی شده‌اند که نزدیک به ۳۹۰۰ آسیب‌پذیری از ابتدای سال جاری میلادی توسط ۹۲۶ شرکت توسعه‌دهنده منتشر شده است که اگر با همین نرخ تا پایان سال داده شود، سال جاری اولین سال پس از سال ۲۰۱۱ است که تعداد آسیب‌پذیری‌های سالانه به کم‌تر از ۸۰۰۰ آسیب‌پذیری رسیده است. 
 
سال گذشته، ۱۶۹۲ شرکت توسعه‌دهنده برای محصولات خود اصلاحیه‌های امنیتی منتشر کرده بودند که این تعداد تاکنون ۹۲۶ شرکت برای سال ۲۰۱۴ است. در سال جاری بیش‌ترین آسیب‌پذیری‌های گزارش شده مربوط به سامانه‌های مدیریت محتوا با نرخ نزدیک به ٪۱۰ از کل آسیب‌پذیری‌ها می‌باشد که غالباً در افزونه‌های مربوط به هر CMS وجود داشته است.
message-fa بازدید : 171 پنجشنبه 06 شهریور 1393 نظرات (0)
عصر روز سه شنبه طی مراسمی مجوز ارتقاء پروانه ارائه خدمات تلفن همراه به نسل 3 و بالاتر همراه اول اعطا شد.

به گزارش بورس نیوز به نقل از اداره كل ارتباطات شركت ارتباطات سيار ايران، در این مراسم که عصر روز سه شنبه 4 شهریور ماه در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس کمیته مخابرات و جمعی از نمایندگان مجلس، مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و اپراتورهای تلفن همراه کشور برگزار شد، مجوز ارتقاء پروانه خدمات تلفن همراه به نسل 3 و بالاتر همراه اول امضاء شد.


message-fa بازدید : 207 پنجشنبه 06 شهریور 1393 نظرات (0)


جیمیل

گروهی از محققان امنیتی روشی را کشف‌ کرده‌اند که با استفاده از آن، قادر به نفوذ به ۶ نرم‌افزار از هر ۷ نرم‌افزار تلفن‌های همراه هوشمند هستند، یکی از نرم‌افزار‌هایی که با روش آن‌ها می‌توان به آن نفوذ کرد، نرم‌افزار رایانامه‌ی جیمیل است که در هر سه سکوی اندروید، ویندوزفون و iOS با نرخی نزدیک به ٪۹۲ به صورت موفقیت‌آمیز نفوذ صورت گرفته است

دانشجویان دو دانشگاه میشیگان و کالیفرنیا، موفق به کشف یک ضعف امنیتی در سامانه‌عامل‌های تلفن‌های هوشمند اندروید، iOS و ویندوزفون شده‌اند که به مهاجم این امکان را می‌دهد تا با استفاده از نرم‌افزار مخرب به اطلاعات محرمانه‌ی کاربر دست‌رسی پیدا کند. 

این دانشجویان مقاله‌ی خود را در بیست و سومین سمپوزیم امنیت سامانه‌های یونیسکی که اویل هفته جاری در سن‌دیگو برگزار شد، ارائه داده‌اند. این مقاله روش جدیدی در نفوذ را معرفی می‌کند که با استفاده از واسط کاربری مهاجم حمله را ترتیتب می‌دهد. 
در ارائه‌ای که توسط این دانشجویان تدارک دیده شده بود، آن‌ها روش خود را روی یک دستگاه اندرویدی نشان دادند، اما تاکید کردند که دستگاه‌های iOS و ویندوزفون نیز دارای این ضعف امنیتی هستند. 
روش این دانشجویان با استفاده از یک نرم‌افزار مخرب شروع به کار می‌کند، سپس این نرم‌افزار میتواند به کانال اشتراک‌گذاری حافظه دست‌رسی پیدا کند، که در تمام سامانه‌های واسط گرافیکی وجود دارد. سپس تغییرات این بخش از حافظه توسط نرم‌افزار نظارت می‌شود و به این ترتیب برنامه می‌تواند به اطلاعات حساسی مانند اطلاعات ورود به حساب کاربری جیمیل که در یک لحظه وارد حافظه مشترک می‌شوند، دست‌رسی پیدا کند. 
در هنگام ارائه این تیم تلاش کرد تا به ۷ نرم‌افزار نفوذ کند که ۶ تلاش موفقیت‌آمیز بود، و نرم‌افزار جیمیل یکی از آسان‌ترن نرم‌افزار‌ها برای نفوذ بود و با رنخ موفقیت ٪۹۲ نفوذ به این نرم‌افزار صورت گرفت و نرم‌افزار آمازون نیز یکی از سخت‌ترین نرم‌افزار‌ها در مقابل این روش نفوذ بود که نرخ موفیقت حمله در آن ٪۴۸ بوده است. 
مهم‌ترین عامل موفقیت این روش حمله، نظارت دقیق در حافظه‌ی مشترک است که می‌تواند زمان دقیق ورود اطلاعات را تشخیص دهد و این اطلاعات را از حافظه به سرقت ببرد، مقاله‌ی ارائه‌شده از پیوست قابل بارگیری است.
درباره ما
اس ام اس های رسمی ، عاشقانه ،جوک ، فلسفی ، دل نوشته ، ورزشی ، محبت آمیز ، دل شکستن ، شب قدر ، دوری و جدایی و فال روزانه .....
اطلاعات کاربری
لینک ها